171# 18 days to being double

Bismillah. Alhamdulillah. 

Sekian lama rasanya tak update blog. Sibuk sangatlah konon. Sampai tak sempat nak update blog.

It is not easy to keep low from telling people some important events of our lives. Because we used to share updates. But some things are needed to be kept low. Kita merancang, Allah jua sebaik-baik perancang.

InsyaAllah, jika tiada aral, saya akan melangkah ke alam perkahwinan sekitar Ogos ini. Hari ni pun dah Ogos. So technically ada lah kurang lebih 18 hari lagi untuk siapkan diri, mental, fizikal, dan lain-lain sebelum bergelar Puan. 

Getting married at the age of 29 bukan macam feeling semangat jakun macam umur 26. Dia feeling sempoi, sederhana, apa ada cukuplah. Tiada bayangan acah-acah princess dari kayangan tu. Haha. 

So kerja pun sedikit sibuk kebelakangan ini. Perlu siapkan banyak perkara sebelum bercuti panjang dan mengambil perubahan baru dalam hidup.

Mohon doa sahabat-sahabat rakan taulan semua. Perkahwinan, bukan sebuah achievement baru. Ia hanya saty permulaan buat cabaran hidup baru. 

Moga Allah swt redha dan keluarga restu. Ameen.

Comments