#139 Hampa

Bismillah. Alhamdulillah.

Saya ada suka baca satu blog ni. Boleh dikatakan hari-hari saya buka mengharap ada update. Tapi dah lama dah dihampakan sebab takde update jugak.

Makanya saya sedar, mungkin begitu juga hampanya perasaan kalau orang buka blog saya, mengharap ada update, tapi takde. Sadis rasanya kan? Haha.

Kamonlah, baru 2 minggu tak update. Hahaha!

So berhentilah hampa, sebab taraaa. Ada dah update ni.haha.

Life has been so beautiful. With and without money, I must always be grateful. 
Busy dengan macam-macam hal, hidup kena enjoy juga.

Semalam bawak kereta dengan careless-nya sampai tercium kereta orang. Hari ini, melalak. haha.

So, macam tu lah pengkisahan hidup seorang najela yang ada saja karut-marutnya. Hidup kena sempoi. Celine Dion kata, "My heart will go on". 

Kahkah.
Bestnya update bodo-bodo gini. Pekdah sangat!

Comments