117# impian

Bismillah. Alhamdulillah.


Blog ni selalu boring kan sebab takde gambar? So kita belanja gambar satu. Hehe

Boring sebab takde perkongsian bermanfaat? Aish jangan cakap camtu. Ada perkongsian sebenarnya cuma antum semua kena ada critical thinking. Gitu. 

Ada semangat kalau antum buka blog ni dengan senyuman. Senyuman kena manis. Semanis kurma katanya. 

Awal tahun hari tu ada plan nak menulis buku dan publish sendiri dengan seorang geng menulis lulusan LLB juga. Sekarang ni antum agak zaman ke berapa impian tu boleh terlaksana? Hehehe

Comments

NURUL ATIQAH said…
kak fateen, bila nak start menulis tu?saya semangat nak baca.haha inspirasi kot. mana tau boleh jadi author bersama jugak nanti. hiks ;)
Najlaa said…
Tengah siapkan manuskrip tapi terbengkalai di pertengahan jalan.hehehe. InsyaAllah kalau awak start menulis nanti akak saing sekali.hehe