105# - Ta' zabar

Bismillah. Alhamdulillah.

Lagi sebulan (actually less than a month!) nak pergi pulau. First time in my life nak pergi ziarah pulau. Excited tak?

Excited lah!

Jakunzeyh.

This is an unplanned plan (ade ke gitu?). There was one day kita pergi keluar dengan Dr. Hajar dan Dr. Shabby nak melawat baby Ridzqiy, anak Umai, sahabat masa MRSM dulu. Masa dalam kereta, bila Dr sama Dr bercerita, kita diam je lah.

Tiba-tiba.

'Eh, Sha dah nak habis study lah kan? Jom pergi holiday!' - Hajar berkata.

Haah, memang macam tu je. Sebab Hajar pun soon akan habis houseman-ship. So, apabila merancang dengan para doktor, do not worry because they wont do anything for the preparation. You, yes you, have to do everything!

Nasib baik kita ni ada kengkawan yang boleh tolong recce, book, dan sebagainya.
Now, tunggu masa nak ke pulau.

Hitung hari katanya.
Nak tempah t-shirt siap nak tulis 'Brilliant Ladies on Vacation'.

Kau mampu?
Ta' zabarnyeeeeeee.

Azie, kau tunggu ya?
Nanti kami nak pau kau ICT yang paling lazat.

Jakunzeyyyh.

Soalan: Macam mana nak snorkeling kalau mata rabun? Boleh pakai spek sebelum pakai goggle?

Comments

=) said…
welcome to tganu..sedor2 la weh..balik ziarah ke mokcik pokcik awak tu..if needed..i would apply for mc that day..2 docs in da house rite..kiki...pls doc..bwk mc and offical stamp skali deh..then leave it in tganu..i would use it as maximum i can!yeah!berangan dh ni...boleh..nak celup tepung kaki raisya pun boleh...