89# yours truly, najela.

Malam tadi sebelum tidur kita stress amat kita nangis tanpa sebab. Dasar cengeng. Kita stress sebab banyak sangat lalat pusing pusing dalam kepala. Allahurabbi.

Waktu waktu Allah beri cuti ni memang emosi berganda celarunya.

Jerawat pun steady bertenggek kat muka. Bajet sweet bila ada jerawat.

Lepas tu kita mandi kasi segar, kita bukak plastik facial mask brand simplicity then kita tepek kat muka. Zapppp. Serta merta feeling #retis. Wahaha.

After a while kita berangan, tenangkan diri, motivate diri, then cukup time kita buang mask and tidur. I slept quite early last night.

It has been a while tak rasa pressure macam ni. Feeling so demotivated sebab banyak perkara yang menghuru-harakan minda.

I am so sorry kalau ada yang whatsapp tapi kita reply ala kadar atau belum reply. I will reply insyaAllah. Just need some time to reenergize my mind.

Ni pun terjaga pukul 5 am and I choose to mumble in this blog. God knows how challenging the feeling that I keep right now. Terasa macam nak pergi lumba lari 100/200meter untuk lepaskan tekanan. Moga tak mental ye najela.

So yeah.

How I wish I could share my smiles to everyone.
For now, while reading this, please assume that I am smiling while typing this. Hehe.

Have a great day, week, month, year ahead.

Yours truly,
Najela
Taman Tasik Taiping

Comments